460 Enebolig

Villa til salgs i Costa Blanca og Costa Calida

Vil du endre livsstilen din for å nyte solen, stranden og terrassene? Vi har det du leter etter: en villa til salgs på Costa Blanca med stort eksteriør og vakker utsikt, nær Middelhavet. Hos CB EIENDOM kan vi overraske deg med en liste over hus tilpasset dine behov. Du trenger bare å fortelle oss litt mer om drømmehuset.

Kanskje du tenker på en tomannsbolig familievilla for å nyte den årlige ferien sammen, i en urbanisasjon med svømmebasseng og grønne områder, slik at de minste kan leke trygt. Og bor du i tillegg på en strategisk beliggenhet med alle nødvendige tjenester, golfbaner og sandstrender i nærheten, blir opplevelsen enda større. Dykk inn i vår portefølje av eiendommer og la deg overraske. Her finner du din favoritt villamodell, både videresalg, luksus og nybygg, kom og utforsk dem alle!


Velg modellen av villa til salgs i Costa Blanca som du foretrekker

Fortell oss i fortrolighet hvilken prototype av villa til salgs i Costa Blanca eller Costa Calida du leter etter. Våre eiendomsmeglere vil tilby deg kun attraktive forslag som kan interessere deg. Ikke kast bort tiden din med eiendommer som ikke er av interesse og finn drømmehuset uten stress.

Dette er noen eksempler på villaer som du kan finne blant vår portefølje av eiendommer til salgs i Alicante og Murcia:

  • Tomannsvillaer med typisk middelhavsarkitektur med sine fliser, buer og hvite vegger som gir en større følelse av lys og en mer behagelig og varm touch til hele eiendommen. Denne typen bungalowboliger er veldig attraktive for familielivet, og du finner dem hovedsakelig på steder som San Miguel de Salinas, nær Villamartin Golf, Torrevieja, Orihuela Costa...
  • Tomannsvillaer med moderne og moderne design med rette horisontale linjer med privat basseng, hage og avslappende solarium. I vår portefølje kan du se i detalj hus av dette kaliberet, med luksuriøst interiør og vakkert eksteriør, hovedsakelig i områdene San Pedro del Pinatar, Polop, Torre Pacheco, Los Alcazares...
  • Frittliggende villaer med svømmebasseng, terrasser og hageanlegg, med utsikt over havet, golf, natur... Dette er de mest eksklusive eiendommene i vår katalog, ideelle for de som leter etter privatliv, velvære og livskvalitet.

Hvilken type villa til salgs i Costa Blanca ville du valgt? For mer informasjon, vennligst kontakt oss

Fra vår omfattende erfaring vet vi at en villa til salgs i Costa Blanca av våre egenskaper kan komme godt med for å nyte familielivet, ferien eller hvilen under din førpensjonering. Enhver unnskyldning er en god unnskyldning for å komme til Spania, et av landene med best livskvalitet i verden.

KONTOR I SPANIA

- TELEFON: +34 966 167 782
- WHATSAPP: +34 603 75 88 55
- E-POST: info@cbeiendom.no
- ADRESSE: Poeta Campos Vasallo, 24, 03004 - Alicante (Spania)

KONTOR I NORGE

- TELEFON / WHATSAPP: +47 921 44 000
- E-POST: rudi@cbeiendom.no
- ADRESSE: Kirkegata, 4 1767, Halden, Norge

WhatsApp